
Onze kaart
Brasserie Niveau, een hart voor een lekkere keuken
VOORGERECHTEN
Verse dagsoep
Rundscarpaccio met rucola en parmezaan
Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks)
Gerookte zalm op toast
Garnalencocktail
Scampi’s van de chef (6 stuks)
Kaaskroketten (2 stuks)
VISGERECHTEN
Vispannetje v/h huis
Scampi’s (10) in een lookboterroomsaus en frietjes
Dagverse slibtongen (indien in voorraad)
PALINGBEREIDINGEN
Paling in de goede boter gebakken
Paling “op Niveau”, dragonroomsaus
Watervlietse paling
Paling in ’t groen of Provençaal
VLEESGERECHTEN
Vlaamse stoverij met frietjes
Black angus beef burger
Ribbetjes van de chef à volonté (gecarameliseerd of natuur)
Varkenshammetje op ardeense wijze, gerookt en gegrild
Varkenshammetje met een fijn mosterdsausje en kroketjes
Steak (filet mignon) natuur
Met béarnaise, pepersaus, archiduc of choronsaus
Argentijnse Rib-eye
Steak Royale (± 900 gr) 2 personen
SALADES
Slaatje met gebakken scampi’s
Slaatje met trio van geitenkaasjes
Tomaat met grijze garnalen
Al deze salades worden geserveerd met brood.
Groepen vanaf 8 pers. maximum 4 verschillende gerechten.
VEGETARISCH
Slaatje met geitenkaas in filo deeg
Veggie burger
Brasserie Niveau, Ketterijstraat 22, 9988 Watervliet