Onze kaart

Onze kaart

Brasserie Niveau, een hart voor een lekkere keuken

VOORGERECHTEN

Verse dagsoep

Rundscarpaccio met rucola en parmezaan

Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks)

Gerookte zalm op toast

Garnalencocktail

Scampi’s van de chef (6 stuks)

Kaaskroketten (2 stuks)

VISGERECHTEN

Vispannetje v/h huis

Scampi’s (10) in een lookboterroomsaus en frietjes

Dagverse slibtongen (indien in voorraad)

PALINGBEREIDINGEN

Paling in de goede boter gebakken

Paling “op Niveau”, dragonroomsaus

Watervlietse paling

Paling in ’t groen of Provençaal

VLEESGERECHTEN

Vlaamse stoverij met frietjes

Black angus beef burger

Ribbetjes van de chef à volonté (gecarameliseerd of natuur)

Varkenshammetje op ardeense wijze, gerookt en gegrild

Varkenshammetje met een fijn mosterdsausje en kroketjes

Steak (filet mignon) natuur

Met béarnaise, pepersaus, archiduc of choronsaus

Argentijnse Rib-eye

Steak Royale (± 900 gr) 2 personen

SALADES

Slaatje met gebakken scampi’s

Slaatje met trio van geitenkaasjes

Tomaat met grijze garnalen

Al deze salades worden geserveerd met brood.

Groepen vanaf 8 pers. maximum 4 verschillende gerechten.

VEGETARISCH

Slaatje met geitenkaas in filo deeg

Veggie burger

Brasserie Niveau, Ketterijstraat 22, 9988 Watervliet